O klubu


O klubuVozilačlanoviNatjecanjaKontakt
Iz tiskovina
Pravila i dokumenti
Oldtimerski vjesnik
Automobilni list
Llinkovi
Mali oglasi
Forum
Home
Vozilo mjeseca
MOTO GUZZI AERONE
Dujmović Jozo
MOTO GUZZI AERONE (1948.)
Oldtimer Rally

Novosti

  06.04.2017, 21:26
POZIV NA 20. IZLOŽBU OLDTIMER VOZILA

Naš klub tradicionalno organizira Uskrsnu izložbu starodobnih vozila. Ovaj put je to po jubilarni 20-eti put i održati će se 17. travnja 2017. godine.Pored toga, slavimo i 20 godina formalnog osnivanja kluba i nema boljeg razloga da se nađemo u centru našeg najljepšeg grada.

PROGRAM IZLOŽBE:

7:00-10:00 sati - okupljanje vozila i njihovih vlasnika, prijava, doručak, kava i osvježenje

10:00-12:00 sati - nakon otvaranja izložbe nastupaju: KUD Ivan Brnjik Slovak iz Jelisavca, mažoretkinje Našice, Gradska glazba Našice, Zajednice tehničke kulture Našice i naši stalni gosti izpolicije s preventivnim akcijama

u 12:00- svi sudionici i naši gosti odlaze u Donju Motičinu na imanje Ivana Peršića. Pored izvanrednog etno ambijenta, tamo vas očekuje janjetina i prasetina s ražnja, živa glazba u izvedbiStarog sokaka.Kotizacija za sudjelovanje na izložbi je 50 kn.

Za iznos kotizacije osigurali ste si, pored neprocjenjivog iskustva druženja s prijateljima ljubiteljima starodobnih vozila, doručak, piće po volji, kavu i već spominjenu janjetinu i prasetinu.

Zahvalnice dajemo svim sudionicima,a pehare samo najboljima. Zadivljeni pogledi posjetitelja izložbe upućene vama i vašem vozilu - neprocjenjivo.

Pogledajte detalja na našoj stranici, rado vas očekujemo.


http://oldtimer-nasice.hr/novosti/20-uskrsna-izlozba-naseg-kluba/
© 2005-2017 Oldtimer klub "Zagreb"
coax. 0,02