O klubu


O klubuVozilačlanoviNatjecanjaKontakt
Iz tiskovina
Pravila i dokumenti
Oldtimerski vjesnik
Automobilni list
Llinkovi
Mali oglasi
Forum
Home
Vozilo mjeseca
FIAT 500C, Topolino
Paunović Miljenko
FIAT 500C, Topolino (1950.)
Oldtimer Rally

Novosti

  29.09.2013, 16:39
Dani europske kulturne baštine u Hrvatskoj u organizaciji Ministarstva kulture i Turističke zajednice Velike Gorice započeli su otvaranjem obnovljene kurije Modić - Bedeković u Donjoj Lomnici pored Velike Gorice.
Na toj kulturnoj manifestaciji održanoj u subotu 28. rujna 2013.godine, kao gosti sudjelovale su i naše tri oldtimer posade i to dr.Smolković, Posarić i Klicper sa suprugama.
Uz razgledavanje obnovljene kurije građene na tradicionalni način od drvenih hrastovih planjki, spomenika kulturne baštine Turopolja, organiziran je i kulturno-umjetnički program u organizaciji KUD-a Mićevec i KUD-a Nova zora pod vodstvom gospodina Vladimira Štarkelja.

Za prisutne domaće i goste iz Francuske izveden je splet domaćih turopoljskih pjesama i plesova, kao i umjetničkih koreografija koje su obilježile buđenje "gospojskog" identiteta tadašnjeg stanovništva u 19. stoljeću, a sve u cilju promoviranjakulturne baštine kojom obiluje turopoljski kraj.
Lijepo provedeno subotnje popodne, uz zahvale organizatorima na pozivu i našim članovima na sudjelovanju.

Rudolf Klicper, slike u prilogu.FIAT 500C, TopolinoFIAT 500C, TopolinoFIAT 500C, TopolinoFIAT 500C, TopolinoFIAT 500C, TopolinoFIAT 500C, Topolino
© 2005-2017 Oldtimer klub "Zagreb"
coax. 0,00